UPDATE VIDEO Accident cu un mort și cinci răniți pe DN1, județul Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O coliziune între două autoturisme a dus, miercuri după amiază, la rănirea a șase persoane, printre care și doi copii, pe DN 1, în localitatea Apoldu de Sus, județul Sibiu. O femeie și-a pierdut viața. La fața locului au ajuns echipaje SMURD și de descarcerare. La ora transmiterii știrii, traficul în zonă este îngreunat.

UPDATE Martorii povestesc îngroziți că au găsit la fața locului o priveliște de coșmar.

”Când am ajuns eu aici erau vreo 4 mașini de ambulanță, de pompieri, erau victime pe jos, pe șosea, n-am văzut nicio mișcare de la ei, nimic”, a povestit Alexandru Buduroi, martor al accidentului.

Polițiștii spun că vinovat este șoferul unui Seat, înmatriculat în Timișoara, care a ajuns pe contrasens și a izbit în plin un Logan înmatriculat în județul Brașov.

”Din primele verificări, autoturismul Seat înmatriculat în Timișoara, în timp ce se deplasa pe DN 1, direcția Sibiu-Sebeș, nu a adaptat viteza la condițiile meteo nefavorabile, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism marca Logan care este înmatriculat în județul Brașov”, a spus inspectorul Tudor Vasile, din cadrul Serviciului Rutier Sibiu.



În urma impactului, soția șoferului vinovat, aflată pe locul din dreapta, a murit pe loc. Cei patru ocupanți ai Loganului, un băiat de 13 ani, sora lui de 8 ani și părinții lor, au fost grav răniți.

Cei patru și șoferul Seat-ului au fost preluați de mai multe ambulanțe SMURD și duși de urgență la spitalul din Sibiu.

”Cel mai grav este un copil de 13 ani, cu șoc hemoragic, traumatism cranio facial sever, în urma examinărilor imagistice s-a stabilit că este cu ruptură de splină, cu hemomediastin și cu contuzie pulmonară stângă. Pacientul este cu o hemoglobină de 5, urmează să intre în sala de operație.

Celălalt copil, o fetiță de 8 ani, este cu un traumatism cranio-facial, cu fractură de piramidă nazală, dar este conștientă și orientată temporo-spațial

Ceilalți trei sunt stabili hemodinamic, cu traumatisme cranio faciale, cu contuzii de coloană cervico-dorso-lombară și cu traumatisme toracice”, a spus Mirela Bădescu, medic SMURD Sibiu.   

image

UPDATE Una dintre cele șase victime, o femeie de aproximativ 40 de ani, și-a pierdut viața. Celelalte cinci, doi copii - de 8, respectiv 13 ani, părinții acestora și încă o persoană, sunt în stare gravă.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite