VIDEO-FOTO Accident cu doi morți la ieșirea din Tălmaciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident cu 2 morti la Talmaciu
Accident cu 2 morti la Talmaciu

Un grav accident de circulație s-a petrecut, sâmbătă după-amiază, în județul Sibiu, pe drumul național DN 7, la ieșirea din localitatea Tălmaciu spre Boița. Șoferul unui TIR a pierdut controlul asupra volanului și s-a răsturnat. Acesta și pasagerul de pe locul din dreapta au murit pe loc.

UPDATE, ORA 21:19 La această oră, circulația a fost reluată pe DN 7, pe ambele sensuri de mers.

UPDATE, ORA 16:58 Traficul rutier se desfășoară la această ora alternativ pe DN 7, după aproape 3 ore în care DN 7 a fost blocat complet.

TIR-ul era încărcat cu popcorn, și circula dinspre Vâlcea spre Sibiu. Într-o curbă deosebit de periculoasă, la ieșirea din Tălmaciu spre Boița, unde au avut loc și alte accidente rutiere grave, șoferul a pierdut controlul mașinii, a intrat în parapetul de pe marginea drumului și apoi s-a răsturnat.

Șoferul mașinii, în vârstă de 26 de ani, și pasagerul aflat pe locul din dreapta, un bărbat de aproximativ 40 de ani, au murit pe loc. Un al doilea pasager, în vârstă de 39 de ani, a fost grav rănit și a fost transportat de urgență la spitalul din Sibiu.

”Am văzut numai praf, și când am ajuns aici ieșea un băiat din cabină, ceilalți doi erau întinși acolo jos”, a povestit Ionuț H., martor al accidentului.

Accident cu 2 morti la Talmaciu

Polițiștii spun că accidentul a avut loc pentru că șoferul a intrat în curbă cu viteză.

”Evenimentul rutier s-a produs pe drumul național 7, pe fondul naeadaptării vitezei de deplasare într-o curbă deosebit de periculoasă spre dreapta, raportat la sensul de mers Râmnicu-Vâlcea spre Sibiu. Astfel conducătorul unui ansambul TIR care circula din această direcție de mers a pierdut controlul direcției de deplasare, a derapat, s-a răsturnat pe partea carosabilă și a lovit  parapetul de metal care delimitează partea carosabilă”, a spus inspectorul principal Bogdan Maxim, șeful Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier Sibiu.


Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite