VIDEO-FOTO Accident grav pe DN1. Un om a murit și alți trei au fost grav răniți

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident Apoldu
Accident Apoldu

Un accident grav a avut loc pe DN1 în județul Sibiu. În urma coliziunii, o persoană a murit și alte trei au fost rănite.

UPDATE, ora 09:41 În accident au fost implicate un autoturism Renault, înmatriculat în judeţulş Prahova, şi un Peugeot cu numere de Bucureşti. Poliţiştii spun că Renault-ul, care circula dinspre Sibiu spre Sebeş, a intrat pe contrasens şi a izbit frontal autoturismul Peugeot.

„Conform primelor cercetări efectuate la faţa locului autoturismul de culoare albă, care circula în direcţia de deplasare Sebeş, a pătruns pe sensul opus de deplasare unde a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism”, a spus comisarul Sandu Murariu, din cadrul Serviciului Rutier Sibiu.

În urma impactului, şoferul Renaul-ului, un bărbat de 39 de ani din judeţul Prahova, a murit pe loc.

„La faţa locului am văzut două autoturisme, am oprit, m-am dus la cei doi pe care i-am văzut întinşi pe zona verde, i-am întrebat dacă au păţit ceva, au sunat la 112, nu puteau să dea detalii, erau foarte afectaţi de ceea ce s-a întâmplat. Am întors privirea spre dreapta, la Renaul-ul Clio, şi am observat şoferul, m-am dus pe urmă la el, am încercat să identific dacă mai e în viaţă sau nu punându-i mâna la gât, era mort”, a povestit Vasile Dobrescu, martor al evenimentului.  

Accident Apoldu

Doi pasageri din REnaul şi unul din cealaltă maşină implicată au fost preluaţi de echipajele SMURD şi duşi de urgenţă la spitalul din Sibiu, unde sunt investigaţi la această oră.

„La Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean au fost aduşi trei pacienţi de sex masculin cu vârste cuprinse între 38 şi 40 de ani. După primele investigaţii se presupune că aceştia au suferit contuzii şi traumatisme, unul dintre ei este suspect de fractură la umăr dar nu se ştie încă la ce nivel, în continuare sunt supuşi investigaţiilor medicale”, a spus Decebal Todăriţă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Două autoturisme s-au ciocnit frontal, în zona localității Apoldu, în urma unei depășiri neregulamentare. Un echipaj SMURD se află la fața locului. Traficul este blocat în zonă.

Vom reveni cu amănunte

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite