Acces gratuit pe pârtie, în ultimul week-end de schi, de la Păltiniş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După mai bine de trei luni în care sibienii şi turiştii s-au putut bucura de zăpadă pe cel mai nou resort de schi din ţară, după un sezon încârcat de evenimente şi concursuri, reprezentanţii Arenei Platoş, din Păltiniş,  anunţă închiderea sezonului 2010-2011.

CITIŢI ŞI

Cei mai talentaţi snowboarderi vin la Transilvania Rookie Fest

Astfel, sâmbătăva fi ultima zi în care teleschiurile resortului vor funcționa. „Ca o mulțumire pentru toţi cei care ne-au trecut pragul în această iarnă, sâmbătă, toți schiorii vor putea urca gratuit pe pârtii“, spune Cristina Badiu, reprezentant Arena Platoş.

Totodată, cei care vor ajunge la Păltiniş vor avea ocazia să ia parte la Transilvania Rookie Fest, un concurs internațional ce va aduce la start unii dintre cei mai buni snowboarderi din Europa. Concursul începe vineri, cu înregistrarea riderilor, urmând ca sâmbătă, la ora 10.00 să  înceapă antrenamentele, iar la ora 11.00, concursul propriu-zis.

„Tinerii concurenți se vor întrece în acrobații, peste cele 11 elemente de dificultate din care este compus fun-park-ul. Riderii vor fi premiați cu premii totale în valoare de 2500 de euro“, completează Cristina Badiu.

Comlexul de la Păltiniş este format din cinci pârtii, dotate cu patru instalații de transport pe cablu, tunuri de zăpadă, nocturnă, centru de închirieri şi şcoală de schi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite