Abia se ţineau pe picioare, dar au urcat la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Băutura l-a băgat în şanţ! S-a întâmplat aproape de Bârghiş unde un bărbat de 59 de ani a fost la un pas să ajungă la spital cu răni grave după ce a pierdut controlul volanului şi a ajuns cu maţina într-un şanţ.


Evenimentul rutier s-a produs noaptea trecută, pe DJ 106, pe direcţia de deplasare Bârghiş – Alţâna. Băut bine, şoferul se pare că nu a mai putut controla volanul, şi a ajuns cu autoturismul direct în ţanţul de pe marginea drumului. Doar o minune a făcut ca acesta să scape doar cu o sperietură groaznică. Poliţiştii l-au dus totuşi la spital, dar nu pentru că ar fi fost rănit, ci pentru a-i stabili exact alcoolemia.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind transportat la Spitalul Orăşenesc Agnita, unde i s-au recoltat probele biologice pentru stabilirea alcoolemiei“, spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Nu a fost singurul şofer care s-a urcat la volan, după ce a consumat băuturi alcoolice. Un sibian de 40 de ani, a fost oprit pe strada Rusciorului de un echipaj al Poliţiei Rutiere, pentru a fi testat cu etilotestul, rezultatul fiind de 0,71 mg/l alcool pur în aer expirat.

Ambii şoferi sunt cercetaţi pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu alcoolemie peste limita legală.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite