A reclamat la poliţia Tălmaciu, furtul pe care tocmai el îl comisese

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un băcăuan de 27 de ani, şofer al unui tir ce transporta 22 tone deşeuri inox, a reclamat la poliţia Tălmaciu dispariţia încărcăturii.


Incidentul s-a petrecut marţi după amiaza. Băcăuanul credea că poate face un ban în plus şi se baza pe faptul că nimeni nu îi va descoperi fapta. După ce a abandonat TIR-ul pe care îl conducea, într-o parcare de pe raza localităţii Tălmaciu, a mers direct la poliţie şi a reclamat faptul că, întreaga încărcătură i-a dispărut.



„Poliţia Oraşului Tălmaciu cu privire la faptul că autori neidentificaţi i-au sustras din autotrenul pe care îl conducea cantitatea de 22 tone deşeuri inox, marfă transportată de acesta“, susţine Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.



Şoferul de TIR, de 27 de ani a povestit poliţiştilor că cele 22 de tone deşeuri toxice pe care le transporta cu un autotren, au fost sustrase în perioada în care autotrenul condus a fost parcat pe raza localităţii Tălmaciu, din cauza unei defecţiuni tehnice.



Verificările oamneilor legii însă au scos la iveală cu totul şi cu totul altceva. „Întreaga cantitate a fost vândută unei societăţi comerciale din judeţul Braşov pentru suma de 23.000 euro. La sediul societăţii respective a fost identificată şi indisponibilizată cantitatea de 2.000 kg inox, diferenţa fiind revândută. Asupra inculpatului a fost gasită suma de 3.000 euro, care a fost indisponibilizată“, spune Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Aşa se face că şoferul a fost arestat şi cercetat pentru furt calificat şi fals în declaraţii oficiale. Bărbatul riscă ani grei de închisoare.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite