A murit după ce a căzut din tren în halta Veseud

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul a murit ieri dimineaţă, căzătura fiindu-i fatală. Sibianul mai avea câţiva metri şi ajungea la destinaţie cu trenul peronal care mergea de la Mediaş la Sibiu.

CITIŢI ŞI:

Un TIR a blocat circulaţia feroviară între Sibiu şi Mediaş (FOTO)

Ieri dimineaţă în jurul orelor 05,20, poliţiştii Postului de Poliţie T.F. Copşa-Mică, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare pe ruta trenului personal 2560 Mediaş – Sibiu, s-au sesizat cu privire la faptul că o persoană a căzut din tren înainte de oprirea trenului în halta Veseud. Poliţiştii au acţionat sistemul de frânare al trenului şi au solicitat prezenţa unui echipaj S.M.U.R.D. care a constatat decesul tânărului.

S-a lovit de un podeţ
La faţa locului s-a deplasat echipa operativă însoţită  de technician criminalist din cadrul I.P.J. Sibiu, care în urma verificărilor efectuate au stabilit faptul că S. Cornel, în vârstă de 20 ani, domiciliat în satul Agârbiciu, judeţul Sibiu, înainte de oprirea trenului în halta Veseud, a deschis uşa vagonului, s-a aplecat în afară, a fost acroşat de un podeţ fiind aruncat pe terasamentul căii ferate.

„Cadavrul tânărului a fost transportat la Cabinetul de Medicină Legală Mediaş în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului”, spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite