A fost spart emailul regelui romilor, Florin Cioabă. Cei care au făcut-o cer bani în numele lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cioabă
Florin Cioabă

Florin Cioabă, autointitualtul rege al romilor de la Sibiu, a primit în avans de ziua lui, care este mâine, un ”cadou” nu tocmai plăcut. Cineva i-a spart email-ul personal și cere bani în numele lui, spunând în mail că regele a fost jefuit în vacanță, în Filipine.

De azi dimineață, regele romilor de la Sibiu nu face decât să răspundă la telefoane, după ce un  e-mail venit de pe adresa lui a speriat pe toată lumea.

”Cineva mi-a spart e-mail-ul, și au trimis un mail în care au scris că sunt în Filipine, că pe drumul dinspre aeroport spre hotel mi s-au furat banii, cardurile, telefoanele, că am rămas fără nimic, că ambasada nu se implică și nu mă ajută și că am nevoie de bani, și au dat și un cont în care să se trimită banii”, povestește Florin Cioabă.

 De când s-a trimis mesajul, telefonul regelui Cioabă sună în continuu. ”M-au sunat de pe toate continentele, și reprezentanți ai unor organizații de romi, și prieteni. Am trimis și mesaj că este o minciună”, adaugă Florin Cioabă.

Regele spune că e prima dată când i se întâmplă așa ceva, dar că nu-l surprinde, ”când e vorba de hackeri, am tot văzut , au spart ei și la Pentagon”. Florin Cioabă spune că va face însă toate demersurile pentru identificarea celui care a spart adresa de mail, pentru că în urmă cu câțiva ani un alt lider important al comunității rrome, Nicolae Gheorghe, a păți același lucru iar autorul a fost identificat.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite