A doua ediţie a sesiunii “Marketingul şi educaţia în muzee” are loc la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Evenimentul este organizat în colaborare cu Reţeaua Naţională a Muzeelor din România.

CITIŢI ŞI:

Accident grav pe DN1. Primarul din Ocna Sibiului implicat în evenimentul care a blocat complet traficul auto

De miercuri se distribuie laptele şi cornul în şcolile sibiene

 Eugenia Mocanu a dispărut de acasă. Aţi văzut-o?

Sesiunea “Marketingul şi educaţia în muzee” va avea loc în zilele de  6 şi 7 octombrie şi se va desfăşura pe douăs eţciuni tematice: Marketing şi Educaţia în muzee.

Scopul principal al evenimentului este realizarea unui schimb de experienţă între specialiştii din muzeele româneşti implicaţi în activităţi educaţionale sau de marketing.

Din program fac parte prezentări de lucrări de specialitate şi dezbateri pe marginea acestora, un workshop cu tema I”nteractivitatea - stimulent, unealtă sau temă pentru programele educaţionale”, coordonat de Irina Hasnaş Hubbard şi o masă rotundă cu tema “Strategii comune de promovare a muzeelor din România”, coordonată de Dragoş Neamu, preşedintele Reţelei Naţionale a Muzeelor din România.

Vor participa peste patruzeci de persoane, reprezentând douăzeci de muzee din toată ţara, precum şi mai multe instituţii care derulează programe educaţionale sau de formare profesională în strânsă colaborare cu specialiştii din muzee.

Deschiderea sesiunii va avea loc joi, 6 octombrie, la ora 9, în sala de conferinţe a Centrului ASTRA pentru patrimoniu, din Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale (Sibiu, str. Pădurea Dumbrava – Calea Răşinari -, nr. 20).

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite