A ascuns în vagin 1200 de lei furaţi dintr-un magazin din judeţul Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei persoane de etnie romă au furat încasările dintr-un magazin de telefonie mobilă, dar au fost prinşi în trafic de poliţişti, după ce radarul i-a filmat circulând cu viteză peste limita legală. Pentru a nu fi prinşi cu banii furaţi, una dintre femei şi i-a ascuns în vagin.

Totul s-a petrecut în localitatea Avrig. Poliţia de acolo a fost sesizată de angajată unui magazin de telefonie mobilă, care reclama faptul că, trei cetăţeni de etnie romă i-au furat încasările. Era vorba de 1200 de lei furaţi tocmai de sub nasul femeii, dintr-un sertar.

Imediat ce au furat banii au urcat într-un autoturism şi au demarat în trombă. Poliţia însă i-a prins rapid. „Un echipaj al Serviciului Rutier a oprit autovehiculul ce corespundea semnalmentelor date pe DN 1, în localitatea Bradu, întrucat acesta a fost înregistrat cu aparatura de supraveghere a traficului şi măsurare a vitezei de deplasare, fiind condus pe raza localităţii Bradu cu viteza de 71 km/h“, spune Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

La pecheziţia corporală efectuată, s-a dovedit că romii nu aveau însă bani asupra lor, ulterior una dintre femei s-a dat de gol. Banii furaţi erau în vaginul Mariei Ştefan, o femeie de 26 de ani din Ploieşti. Aceasta a fost reţinută pentru 24 de ore şi audiată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Avrig, pentru furt calificat.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite