ARD Sibiu şi-a anunţat candidaţii la alegerile parlamentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Senatorul Ion Ariton
Senatorul Ion Ariton

Preşedintele PDL Sibiu, Ion Ariton, fost ministrul al economiei, comerţului şi mediului de afaceri, spune că Alianţa România Dreaptă şi-a propus să obţină la alegerile parlamentare din 9 decembrie un scor de 37 la sută în judeţul Sibiu.

Din partea ARD, la Sibiu, la Camera Deputaţilor, vor candida Cornel Ştirbeţ în colegiul 1, Raluca Turcan în colegiul 2, Cristian Marian în colegiul 3, Florin Neag în colegiul 4, Ilie Creţu de la PNŢCD în colegiul 5, respectiv fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Sibiu, Constantin Şovăială, în colegiul 6.

La Senat Ion Ariton va intra în luptă pentru un nou mandat în colegiul 1, în colegiul 2 va candida Laurenţiu Fufezan, reprezentant al Forţei Civice, iar în colegiul 3 va candida Ioan Gligor.

 „Ne propunem să scoatem un scor foarte bun, ne dorim să câştigăm aceste alegeri, cred că vom obţine un procentaj de minim 37 la sută şi un număr de parlamentari cel puţin egal cu cel care l-am obţinut acum patru ani şi, de ce nu, ne dorim să câştigăm nouă colegii dacă se poate în această luptă electorală. Pornind de la acest scor de minim 37 la sută cred că vom avea un rezultat foarte bun la nivel naţional şi să fim reprezentaţi în continuare de membrii ai partidului la nivel guvernamental începând din decembrie anul acesta", a spus acesta”, a spus Ariton.
 


Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite