ANL-urile din Sibiu și încă 12 străzi rămân fără gaz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru cuplarea noilor conducte la sistemul de distribuţie, E.ON Gaz Distribuţie va întrerupe alimentarea cu gaze naturale în cursul zilei de vineri, 15 octombrie, începând cu ora 08.00, pe străzile Islazului, Aciliu, Prejbei,  Badea Cârţan,Timotei Cipariu, Preot Baca, Brazilor, Fundătura Brazilor, Tilişca (inclusiv blocurile ANL), Poiana Sibiului, Presaca, Prelungirea Islazului şi Colinei.

CITIȚI ȘI:

Iohannis promite că strada Siretului gata în două săptămâni

Trafic restricţionat pe 8 străzi din Sibiu

E.ON Gaz Distribuţie a finalizat înlocuirea conductelor de distribuţie a gazelor naturale de pe strada Islazului din municipiul Sibiu. Vineri, 15 octombrie, pentru cuplarea noilor conducte la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, va fi întreruptă alimentarea cu gaze naturale pe mai mult străzi din municipiul Sibiu. E.ON Gaz Distribuţie S.A. a finalizat înlocuirea conductelor de distribuţie a gazelor naturale de pe strada Islazului din municipiul Sibiu, cu conducte noi de polietilenă, cu rezistenţă şi durabilitate crescute.

”Pentru cuplarea noilor conducte la sistemul de distribuţie, E.ON Gaz Distribuţie va întrerupe alimentarea cu gaze naturale în cursul zilei de vineri, 15 octombrie, începând cu ora 08.00, pe străzile Islazului, Aciliu, Prejbei,  Badea Cârţan,Timotei Cipariu, Preot Baca, Brazilor, Fundătura Brazilor, Tilişca (inclusiv blocurile ANL), Poiana Sibiului, Presaca, Prelungirea Islazului şi Colinei”, se arată într-un comunicat de presă al E-On Gaz.

Gaz întrerupt timp de 9 ore
Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil în jurul orei 17.00. Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile deschise, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon: 0265.200.928 sau 0800.800.928” se arată în comunicatul E.On.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite