ANI continuă războiul cu Iohannis. Face recurs în procesul pierdut cu primarul Sibiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia Naţională de Integritate intenţionează să facă recurs în procesul pierdut cu primarul Sibiului, referitor la incompatibilitatea de funcţii din primul mandat.

CITEŞTE ŞI:

Iohannis nu comentează decizia Prefecturii de a ataca în contencios măririle de salarii de la primărie

Prefectura Sibiu atacă la Tribunal decizia primarului Iohannis de a mări salariile în criză

Klaus Iohannis, premiat la Green Awards pentru pista de biciclete din Sibiu

În urmă cu aproximativ o lună Curtea de Apel Alba Iulia a admis cererea primarului Sibiului, de anulare a actului de constatare al ANI, în care se spunea că Iohannis s-a aflat în incompatibilitate, întrucât era şi membru în consiliul de administraţie al unei societăţi comerciale. Primarul Sibiului a comentat sec sentinţa dată. "Mă bucură decizia dată de Curtea de Apel Alba Iulia" a spus scurt Klaus Iohannis.

Administrator de firmă şi primar

În data de 25 ianuarie, Agenţia Naţională de Integritate a anunţat că primarul Klaus Iohannis, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 23 aprilie 2003 - 18 mai 2004, întrucât a deţinut şi a exercitat concomitent atât funcţia de edil, cât şi funcţia de membru în consiliul de administraţie al unei societăţi comerciale, SC Parcuri Industriale Şura Mică.Klaus Iohannis a contestat decizia ANI privind starea de incompatibilitate, la Curtea de Apel Alba Iulia şi deocamdată se pare că a avut câştig de cauză. Iohannis a declarat cu câteva săptămâni în urmă că „nu am emoţii pentru că ştiu că voi ieşi învingător”.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite