AJOFM Sibiu are disponibile locuri de muncă pentru stagiarii sibieni în Danemarca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Danemarca
Danemarca

Agenţia Judeţeana pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu pune la dispozitia persoanelor interesate oferta locurilor de muncă disponibile în aceasta perioadă în Danemarca pentru cetăţenii români.  Sunt oferite 25 de posturi stagiari – lucratori calificaţi în ferme de creştere a animalelor ( porci, vaci), în sere, în ferme de cultivare a legumelor şi fructelor de pădure în  diverse regiuni ale Danemarcei.

CITIŢI ŞI:

CFR Călători anunţă că circulaţia trenului 1625 Braşov - Sibiu va fi modificată temporar

Transfăgărăşanul se închide începând din 1 noiembrie

Guvernanţii vor să pună taxă pe autostrada Sibiu - Orăştie înainte ca aceasta să fie gata

Candidaţii trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18-30 de ani, foarte buni cunoscători de limbă engleză şi să fi absolvit în urma cu  maximum un an liceul agricol sau o facultate cu acelaşi profil, iar carnetul de conducere şi experienţa în condusul tractorului constituie un avantaj.

De asemenea se cere flexibilitate în îndeplinirea sarcinilor şi a programului de lucru, precum şi motivaţie pentru munca grea şi noi experienţe.

Durata contactului este cuprinsă între 6-18 luni, programul de lucru este de 37 de ore pe săptămană, iar salariul este de aproximativ 1260 euro brut lunar din care se scad contribuţia socială, chiria şi impozitul. Unii angajatori oferă cazare lângă ferme, contracost, iar alţii  pot oferii sprijin în găsirea unui loc de cazare în apropierea fermelor.

Persoanele care doresc să aplice  pentru aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze până la data de 01.12.2011  Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei  de Muncă  Sibiu, str. Morilor nr. 51 A ,jud. Sibiu,cam. 440 et. IV, tel. 0269/210882 int. 119; 0269/237719; fax 0269/230089.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Sigla Adevărul
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite