Sibiu: Noi oferte pentru şomerii trecuţi de 45 de ani, la Bursa AJOFM

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bursa locurilor de muncă pentru şomerii peste 45 de ani va fi organizată la Sibiu, începând cu ora 11.00, la sediul AJOFM, iar la Mediaş, de la ora 9.00, la sediul agenţiei locale.

Oferta angajatorilor sibieni pentru bursa organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu a ajuns la peste 300 de posturi, după ce noi firme şi-au anunţat intenţia de a lua parte la eveniment. Astfel, dintre agenţii economici contactaţi AJOFM Sibiu în vederea identificării locurilor de muncă vacante, au confirmat participarea la bursă 31, care oferă 323 locuri de muncă vacante- la Sibiu, 22 de firme firme oferă 215 locuri şi la Mediaş, 9 firme oferă 108 posturi.
„Majoritatea locurilor de muncă, respectiv 295, se adresează pesoanelor fără studii superioare, calificate în meserii precum confecţioner încălţăminte, tâmplar, operator maşini automate, agent asigurări, personal pentru curăţenie, agent pază, confecţioner textile, muncitor necalificat, bucătar, ospătar şi lucrător în comerţ“, spune Ovidiu Ogrean, purtător de cuvânt al AJOFM Sibiu.

Oferta este completată de alte 28 de osturi pentru persoanele cu studii superioare, vizând meserii precum inginer electronist, inginer calitate, director marketing, manager şi inginer mecanic.

La această dată, sunt înregistrate în evidenţele AJOFM Sibiu,  4.141 persoane peste 45 de ani.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite