AIESEC Sibiu susţine educaţia copiilor în grădiniţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada 15 august – 1 octombrie, AIESEC Sibiu a adus la Grădiniţa Căsuţa din Poveşti o stagiară din Germania pentru a preda copiilor limba germană şi pentru a le pregăti activităţi de stimulare a creativităţii.

CITIŢI ŞI:

Eleva care a picat în vară BAC-ul la contestaţii a promovat acum cu 8,03

Contestaţii Bacalaureat 2011 Sibiu: singul elev care a picat Bac-ul în urma contestaţiilor luase 9,10 la geografie (FOTO)

Numele ei este Sabrina, are 20 de ani şi este studentă în anul II la Universitatea Leuphana din oraşul Lüneburg şi studiază Stiinţele Mediului.

“Este o experienţă nouă şi o provocare. Copii incă nu sunt obişnuiţi să interacţioneze cu mine, deoarece sunt o persoană nouă si poate diferită . Insă când lucrez cu ei am langă mine educatoarea de la grupa respectivă, care mă ajută să interactionez  pentru o bună si eficientă colaborare. Sibiu este un oraş superb şi foarte diferit de ce mă asteaptă acasă. Sunt uimită de numeroasele biserici şi clădiri vechi ale centrului istoric precum şi de viaţa de noapte foarte mondenă a sibienilor”, spune Sabrina.

Conducerea grădiniţei este mulţumită de faptul că au ales să o aducă pe Sabrina şi de modul în care interacţionează cu copiii. “Căsuţa din Poveşti este o grădiniţă cu predare în limba germană, iar Sabrina aduce cu ea o bucăţică din  cultura şi civilizaţia germană, oferind  prichindeilor  şansa de a avea de mici  contact cu spiritul german. Iar pentru educatoarele noastre este o oportunitate de a compara metodele pedagogice şi de a acumula o experienţă cât mai bogată .” AIESEC Sibiu doreşte să continue această iniţiativă şi în anul următor în cadrul unui proiect în care vor fi implicate 8 grădiniţe denumit “SuperKinder”.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite