83 de tineri cu dizabilităţi selectaţi pentru angajare la bursa locurilor de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele 160 persoane participante (46 persoane cu dizabilităţi) au avut de ales dintr-un număr de 153 locuri de muncă puse la dispoziţie de 6 agenţi economici din judeţ.

CITIŢI ŞI:

Peste 100 de locuri de muncă pentru sibienii cu dizabilităţi

Peste 250 de locuri de muncă vacante, la Sibiu. Vezi lista completă!

Azi începând cu ora 10, s-a desfăşurat Bursa locurilor de muncă pentru persoanele cu dizabilităţi şi tinerii care au părăsit centrele de plasament  organizată de către Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu.

La această acţiune au participat ca invitaţi membrii ai Consiliului Consultativ al AJOFM Sibiu, reprezentanţi ai serviciilor publice deconcentrate, sindicatelor şi patronatelor. Cele 160 persoane participante (46 persoane cu dizabilităţi) au avut de ales dintr-un număr de 153 locuri de muncă puse la dispoziţie de 6 agenţi economici din judeţ.

Printre meseriile cele mai solicitate se numără – lucrător comercial, operatori maşini unelte, muncitori necalificaţi, operatori montare manuală componente electronice, magaziner, paznic  şi altele. Dintre persoanele intervievate 83 (19 persoane cu dizabilităţi) au fost selectate în vederea încadrării, urmând a ocupa un loc de muncă după susţinerea unui interviu sau a unei probe de lucru la sediul angajatorului.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite