80 de jandarmi vor asigura ordinea la meciul Voinţa Sibiu – FCM Tg. Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un număr de aproximativ 80 de jandarmi, vor asigura ordinea publică la stadionul Municipal din Sibiu cu prilejul întâlnirii dintre CSU Voinţa Sibiu - FC Târgu Mureş. Meciul, este considerat a fi unul cu grad de risc mediu de către Jandarmerie.

CITIŢI ŞI:

Meciul dintre Voinţa şi FCM Târgu Mureş restricţionează mâine traficul în Sibiu

Cetăţean francez reţinut de DIICOT pentru trafic de droguri la Sibiu

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sibiu sprijiniţi de efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Braşov vor acţiona pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice cu ocazia partidei de fotbal dintre echipele CSU Voinţa Sibiu - FC Târgu Mureş. Meciul, este considerat a fi unul cu grad de risc mediu şi se va desfăşura pe stadionul municipal Sibiu, luni, 15 august 2011, cu începere de la ora 18.30.

Întrucât se estimează participarea unui număr ridicat de spectatori (aproximativ 10.000), Jandarmeria solicită acestora să respecte prevederile legale pe timpul deplasării către locul de desfăşurare a competiţiei sportive, în apropierea şi în interiorul stadionului/arenei sportive.

Accesul în stadion se efectuează începând cu ora 16.30. “Pentru reuşita misiunii se va coopera şi colabora cu Poliţia care va participa cu aproximativ 10 agenţi, 6 agenţi de la Poliţia Locală Sibiu, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, Societăţile specializate de ordine”, se arată într-un comunicat la Jandarmeriei Sibiu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite