70% dintre medieşeni au primit ajutoare sociale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Raportul primarului pe anul 2010 va fi prezentat în cadrul şedinţei Consiliului Local Mediaş din luna martie. În urma analizei domeniului social se poate concluziona că peste 70% dintre pensionarii medieşeni au  beneficiat anul trecut de măsurile de suport şi sprijin acordate de municipalitate.

CITIŢI ŞI

La Mediaş, ajutoarele de la UE se distribuie lunea şi joia

Astfel, în 2010, 6.024 de persoane au beneficiat de abonamente gratuite pe transportul local în comun, 83 de cupluri care au aniversat 50 de ani de căsătorie şi 254 de persoane care au împlinit 80 de ani de viaţă au fost premiate, 800 de persoane vârstnice cu venitul sub 500 de lei au primit de 4 ori pe an tichete sociale în valoare de 100 de lei.

Anul acesta 6.048 de persoane au abonamente gratuite pe S.C Meditur S.A, deja au fost acordate, unui număr de 797 medieşeni, tichete sociale în valoare de 100 lei cu ocazia zilei de 8 Martie.

„Analizând toate aceste prestaţii sociale pe care le acordăm persoanelor vârstnice, putem concluziona faptul că măsurile luate de municipalitate în acest domeniu sunt un real sprijin pentru medieşeni. Acesta este motivul pentru care am hotărât să continuăm acordarea tuturor acestor prestaţii şi în anul 2011“, a declarat primarul Teodor Neamţu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite