60 de jandarmi îi vor păzi pe medieşeni în deplasarea de la Tg. Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 60 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi–Mobile „Regele Ferdinand I” din Târgu-Mureş vor asigura măsurile de ordine publică la meciul F.C.M. Târgu-Mureş – F.C. Gaz Metan Mediaş, ce va avea loc pe stadionul municipal din Târgu-Mureş, începând cu ora 17.00.

CITEŞTE ŞI:

Rapid a învins Gaz Metan cu 1-0, într-un meci cu trei eliminări

Pustai: Arbitrii fragmentează prea mult jocul şi asta duce la nervozitate

Meciul, contând pentru cea de a VII-a etapa a Ligii I de fotbal, este apreciat ca fiind cu grad de risc mediu. Jandarmeria solicită spectatorilor să respecte prevederile legale pe timpul deplasării către locul de desfăşurare al competiţiei sportive, în apropierea şi în interiorul stadionului.

Pentru evitarea aglomerării căilor de acces recomandăm suporterilor să se prezinte din timp la stadion, accesul urmând a se face începând cu ora 14.30. Comercializarea şi consumul băuturilor alcoolice în zonă vor fi interzise începând cu ora 14.00.

Conform Legii nr. 4/2008, privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor sportive, spectatorilor le este interzis accesul în incinta arenei sportive în stare de ebrietate, sau introducerea în stadion de băuturi alcoolice, petarde ori alte obiecte ce pot fi folosite la acţiuni de tulburare a ordinii publice sau care pot conduce la producerea actelor de violenţă, afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă publică.

De asemenea se interzice accesul sau aruncarea cu obiecte (umbrele, mănunchiuri de chei, brelocuri, brichete, etc) în teren sau în direcţia altor spectatori, escaladarea gardurilor care delimitează spaţiul de joc sau pătrunderea pe spaţiul de joc, deteriorarea sau distrugerea mobilierului în interiorul locurilor de desfăşurare a meciului, împiedicarea acţiunii forţelor pentru asigurarea sau restabilirea ordinii publice, etc.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite