5 şoferi vitezomani au rămas ieri fără permis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au reţinut alte 10 permise unor conducători auto care s-au urcat băuţi la volan. În noaptea de vineri spre sâmbătă, aproape 600 de şoferi au fost puşi să sufle în etilotest, în tot judeţul Sibiu.

Citiţi şi:

Atenţie,şoferi! Poliţiştii sibieni fac razii pe viteză şi alcool

Rupt de beat,la volan

Peste 200 de şoferi au fost amendaţi ieri de poliţiştii sibieni, în cadrul unei ample acţiuni pe linia combaterii excesului de viteză, care a avut loc atât pe drumurile naţionale care traversează judeţul cât şi în mediul urban şi rural.

5 dintre cei care au călcat prea tare pedala de acceleraţie au rămas pietoni pentru următoarele 3 luni, ei depăşind limitele de viteză cu mai mult de 50 de kilometric la oră. Potrivit şefului Biroului Drumuri Naţionale din cadrul Serviciului Rutier Sibiu , inspectorul Bogdan Maxim, 2 dintre cei 5 şoferi au fost opriţi în localitatea Slimnic iar ceilalţi 3, în Sălişte.

 În noaptea de vineri spre sâmbătă, poliţiştii rutieri au suspendat alte 10 permise şi au întocmit 7 dosare penale, unor şoferi care s-au urcat băuţi la volan. Cea mai mare alcoolemie a fost de 1,09, în cazul unui sibian tras pe dreapta pe Calea Dumbrăvii. În cadrul acţiunii, aproape 600 de şoferi au fost puşi să sufle în etilotest, în tot judeţul Sibiu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite