400 de sibieni s-au vaccinat, pe zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campania de vaccinare antigripală se derulează extrem de bine, susţin reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Sibiu (DSP Sibiu), conform cărora, în doar 5 zile de campanie, aproximativ 2000 de sibieni au mers să se imunizeze.

CITIŢI ŞI:

Sibiul a primit 25.500 de doze de vaccin antigripal


Chiar dacă erau recunoscuţi ca fiind reticenţi la campaniile de vaccinare, de data aceasta sibienii au dat fuga la cabinetele medicilor de familie să îşi facă vaccinul împotriva gripei sezonieze.
Pentru că, din necesarul judeţului de peste 70 de mii de doze, ministerul sănătăţii a trimis doar o parte din doze, pentru început vor fi vaccinate persoanele cu vârste peste 65 de ani, cele cu afecţiuni medicale cornice, gravidele, personalul medical. Campania de vaccinare antigripală, derulată de Ministerul Sănătăţii, a început la Sibiu pe 1 noiembrie, iar judeţului nostru i-au fost repartizate, într-o primă etapă, 25.500 de doze.


Vaccinarea are loc în cabinetele medicilor de familie, iar pentru primele 5 zile ale campaniei reprezentaţii DSP Sibiu au centralizat datele care arată că aproximativ 400 de sibieni s-au imunizat, în fiecare zi de campanie.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite