300 de şoferi au fost amendaţi în cadrul acţiunii BUS

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acţiunea i-a vizat pe şoferii de autobuze şi microbuze care transportă persoane, şi s-a desfăşuat săptămâna trecută pe tronsoanele de drum naţional care tranzitează judeţul Sibiu.

Citiţi şi:

S-a urcat băut şi fără permis la volanul unei maşini neînmatriculate

VIDEO Accident spectaculos la Tălmaciu – o maşină s-a răsturnat după ce a intrat într-un TIR GALERIE FOTO

La controale au lau parte poliţişti rutieri, reprezentanţi ai Autorităţii Rutiere Române – Secţia Sibiu, C.N.A.D.N.R. şi Registrului Auto Român  - Secţia Sibiu.

„În perioada de referinţă., poliţiştii rutieri au verificat un număr de 830 de vehicule destinate transportului public de persoane. Dintre acestea, 75 de vehicule erau înmatriculate în străinătate. Pe linie de poliţie rutieră au fost constatate 300 de abateri de la normele rutiere şi întocmit un dosar penal, unui conducător auto care avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice”. Explică Luciana Balteş, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Poliţiştii rutieri au dat 300 de amenzi, dintre care cele mai multe, respectiv 116, pentru neportul centurii de siguranţă. Alte 44 de amenzi au primit conducători auto care au călcat prea tare pedala de acceleraţie, 35 de amenzi cei ale căror vehicule aveau defecţiuni tehnice şi 23 de amenzi au fost date unor şoferi care nu aveau toate documentele în regulă.

De asemenea, oamenii legii au ridicat 5 certificate de înmatriculare în vederea suspendării iar în cazul a 2 vehicule s-a luat măsura interdicţiei de a-şi continua deplasarea.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite