26 de permise suspendate la Sibiu, în doar 3 zile, pentru neacordare de prioritate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada 13 – 16 iunie, poliţiştii rutieri au acordat o atenţie specială încălcării normelor rutiere privind neacordarea de prioritate pietonilor cât şi autovehiculelor.

CITEŞTE ŞI:

Trei accidente cu mopedişti într-o zi

Rănită pe trecerea de pietoni

Astfel în cadrul acţiunilor de prevenire a accidentelor rutiere şi sancţionare a încălcării normelor rutiere privind acordarea de prioritate, au fost ridicate în vederea suspendării 26 de permise de conducere, dintre care 19 pentru neacordarea de prioritate pietonilor şi 7 pentru neacordarea de prioritate vehiculelor. Suspendarea s-a dispus pentru o perioadă de 30 de zile.

De asemenea, în cadrul acţiunilor au fost constatate şi 2 infracţiuni la regimul circulaţiei.  

În anul 2011 au fost înregistrate 10 accidente rutiere (soldate cu 6 răniţi grav şi 4 răniţi uşor), produse pe fondul încălcării normelor rutiere privind neacordarea de prioritate pietonilor, cu o creştere de +1 accident rutier faţă de aceeaşi perioadă a anului 2010.

Scăderi semnificative au fost înregistrate în cazul accidentelor rutiere produse pe fondul neacordării de prioritate autovehiculelor, respectiv 10 accidente rutiere (soldate cu 3 răniţi grav şi 9 răniţi uşor),  cu o scădere de -8 accidente faţă de acceaşi perioadă a anului 2010.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite