15 frumuseţi autohtone se luptă pentru titlul de „Miss Motors Romania 2010”, la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Competiţia va avea loc în data de 3 iulie, în cadrul Fellini Social Club – Palm Beach, la Sibiu.

CITIŢI ŞI

Elevi sibieni cazaţi într-o tabără ilegală, la Moeciu

Grad de ocupare mare în pieţele din municipiul Sibiu

Cele 15 finaliste din întreaga ţară vor intra în concurs pe data de 2 iulie, când vor veni la Sibiu. Pe data de 3 iulie va avea loc gala finală, unde se vor prezenta participantele, vor avea loc prezentări de rochii se seară, rochii de cocktail, costume de baie, momente artiste și multe alte surprize pregătite de către organizatori.

Câștigătoarea „Miss Motors România 2010” va reprezenta România în cadrul concursului internațional „Miss Motors International”, ce va avea loc în intervalul 1-12 octombrie 2010, în Italia. „ Miss Motors România este un concurs de frumusețe și abilități de comunicare, dedicat  sporturilor pe motor și face parte din cadrul francizei internaționale Miss Motors International. Acesta este un concept gândit să promoveze atât un concurs de frumusețe, cât și un mesaj social – «conducerea preventivă». La finala internațională a competiției inițitată în Italia acum sapte ani sunt așteptate reprezentantele a peste 50 de țări“, arată organizatorii competiţiei.

Totodată, Miss Motors România va promova conducerea preventivă pe șoselele din România,  primind titlul de Ambasadoare a Siguranței Rutiere pentru anul 2010.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite