Peste 16.200 pachete ţigări de contrabandă au fost confiscate la graniţa cu Ucraina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţigările au fost confiscate de poliţiştii de frontieră
Ţigările au fost confiscate de poliţiştii de frontieră

Politiştii de frontieră de la graniţa cu Ucraina au confiscat în ultimele 24 de ore peste 16.200 pachete de ţigări ce urmau să fie introduse ilegal în ţară.

Poliţiştii de frontieră de la Halmeu au surprins în flagrant, în seara zilei 15 august a.c., un grup de persoane care a încercat să introducă ilegal în România 5.000  de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană.

A fost reţinut un cetăţean român, Pal S., de 36 ani, domiciliat în localitatea Cidreag, judeţul Satu Mare, celelalte persoane retrăgându-se pe teritoriul statului ucrainean.

Au fost descoperite 10 colete ambalate în folie de culoare neagră ce conţineau 5.000 de pachete tigări marca Viceroy de provenientă ucraineană, în valoare de peste 22.500 lei.

Bărbatul este cercetat de poliţiştii de frontieră pentru infracţiunea de contrabandă. Ţigările au fost confiscate.

Cercetările continuă împreună cu autorităţile de frontieră ucrainene pentru probarea întregii activităti infractionale depistarea şi reţinerea altor persoane implicate.

 Restul pachetelor de ţigări, până la 16.200,  au fost confiscate de poliţiştii de frontieră din judeţele Maramureş şi Suceava.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite