satu-mare.adevarul.ro are o nouă faţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
satu-mare.adevarul.ro, cele mai proaspete ştiri din judeţ, în timp real
satu-mare.adevarul.ro, cele mai proaspete ştiri din judeţ, în timp real

Paginile locale de web ale adevarul.ro au devenit mai dinamice şi mai uşor de accesat. Cititorii pot găsi mai multe informaţii utile, un conţinut bogat de ştiri şi mai multe galerii foto şi video.


Cele 39 de pagini locale ale site-ului www.adevarul.ro au fost relansate vineri. Este vorba, în primul rând, de o schimbare de design, care îi permite cititorului să acceseze mai uşor articolele din secţiunea locală. În plus, în cazul unui eveniment de ultimă oră petrecut în oraşul nostru, în secţiunea Multumedia, cititorii vor avea la dispoziţie înregistrări video şi audio de la faţa locului. Satu-mare.adevarul.ro este cel mai important furnizor de informaţii locale. Vizitatorii pot găsi aici toate ştirile relevante pentru oraş, conţinutul editorial fiind permanent schimbat de echipa de redactori Adevărul de Seară Satu Mare.

Adevarul.ro, în top

Site-ul www.adevarul.ro este pe primul loc în topul celor mai accesate siteuri de ştiri generale, urmat de www.stirileprotv.ro şi www.a1.ro.
Potrivit analizelor Studiului de Audienţă şi Trafic Internet (SATI), www.adevarul.ro a fost vizitat în luna octombrie, de 1.614.557 de clienţi unici, fiind înregistrate aproximativ 16 milioane de afişări. Din totalul vizitatorilor unici ai siteului, 40% accesează conţinutul paginilor locale. De altfel, ponderea materialelor din paginile locale în acest moment, de 37 %.

13.000 de vizitatori  săptămânal
Aproape 13.000 de vizitatori unici aleg săptămânal pagina satu-mare.adevarul.ro pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri locale. Abordarea creativă a temelor de larg interes,  ştirile care vizează  actualitatea locală, dar mai ales subiectele exclusive fac din pagina locală de web satu-mare.adevarul.ro una din principalele surse de informare pentru sătmăreni şi nu numai.  Numărul de vizitatori unici ai paginii de web satu-mare.adevarul.ro a fost, în perioada 22 - 28 noiembrie, de 12.140, numărul de afişări  ajungând la 13.157. Articole precum „Melcul bio se grăbeşte la export“, ce prezintă afacerea de success a unui tânăr sătmărean, au fost citite de peste 1. 000 de vizitatori. Datorită conţinutului video al materialelor publicate pe satu-mare.adevarul.ro,  cum ar fi în cazul articolelor „Şi-a făcut dreptate cu pumnul“ sau „Accident grav provocat de un taximetrist beat“, au atras fiecare între 300 şi 400 de vizitatori.  Tot peste 300 de afişări au avut şi articole recente precum „A făcut o afacere din înmatriculări în Bulgaria“ sau „Primarul vrea să «stârpească» distracţia nocturnă“.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite