Un sătmărean a vrut să se sinucidă, dar era să arunce în aer tot blocul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
SMURD a intervenit rapid.
SMURD a intervenit rapid.

Un sătmărean care a vrut să îşi pună capăt zilelor a provocat o explozie de proporţii în blocul de locuinţe în care îşi avea apartamentul.

Detaşamentul de Pompieri Satu Mare s-a deplasat la faţa locului cu două autospeciale, a ajuns la locul intervenţiei la ora 02.04 şi a constatat că datorită unor acumulări de gaze de la o butelie, provocate de către proprietar a avut loc o explozie.

Pompierii au întrerupt alimentatrea cu gaz a apartamentului şi au trecut la licidarea incendiului. Incendiul a fost lichidat la ora 02.14.

Proprietarul apartamentului, Ferencz B., în vârstă de 48 de ani, are arsuri de gradul unu şi doi. El a provocat în mod deliberat această explozie.

Conform purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare, Constantin Demian, pacientul a ajuns la UPU la ora 2.30 şi se află în momentul de faţă internat în cadrul secţiei de Terapie Intensivă. Acesta a suferit arsuri de gradul I si II pe 65 % din suprafaţa corpului şi arsuri la nivelul căiilor respiratorii. Starea lui este gravă, este intubat, iar prognosticul este rezervat datorita profunzimii si extinderii arsurilor pe 65 % din suprafaţa corpului.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite