Numărarea voturilor oprită! 25 de comune au rămas fără curent

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Furtuna a lăsat 25 de comune fără curent. Nu se pot număra buletinele de vot
Furtuna a lăsat 25 de comune fără curent. Nu se pot număra buletinele de vot

O furtună puternică dă bătăi de cap președinților de secții. Nu mai puțin de 25 de comune au rămas fără curent electric, astfel că s-a suspendat procesul de numărare a buletinelor de vot.

Județul Satu Mare a intrat sub incidența codul galben de ploi și vijelii, duminică, la ora 15.00. Potrivit reprezentanților Electrica Satu Mare, județul a fost lovit de o furtună puternică  în jurul orei 18.00.  „Ne-au fost afectate foarte multe generatoare. Furtuna a venit dinspre zona Tășnad, a traversat municipiul Satu Mare, apoi s-a îndreptat spre Negrești Oaș“, a declarat Ilie Țura, directorul Sucursalei Electrica Satu Mare.

De mai bine de 5 ore, 11 echipe lucrează încontinuu pentru a remedia problemele. Electrica încearcă să racordeze la curent acele primării unde există secții de votare. Multe transformatoare au fost lovite de trăznet.

„Prioritatea noastră este să rezolvăm problemele la secții de votare. Din păcate, descoperim o defecțiuni, iar la scurt timp apare alta“, a mai spus Țura.

Mulți dintre președinții secțiilor de votare au luat decizia să sigileze sacii cu buletinele de vot și să reia numărătoarea mâine dimineață.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite