Încă o amendă de 1400 lei pentru propagandă electorală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Este a doua amendă de 1400 lei aplicată  azi de poliţiştii sătmăreni
Este a doua amendă de 1400 lei aplicată azi de poliţiştii sătmăreni

După ce primul caz a fost semnalat la Carei, un alt bărbat a avut ghinionul să se întâlnească cu un echipaj de poliţie. Pentru că a continuat cu propaganda electorală după încheierea campaniei, bărbatul s-a ales cu o bucurie: 1400 amendă.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Petreşti Poliţie Rurală au depistat şi sancţionat contravenţional un bărbat de 42 de ani, pentru continuarea propagandei electorale după încheierea campaniei electorale.  Incidentul a fost sesizat poliţiştilor prin intermediul unui apel 112, recepţionat în jurul orei 18.00.

Poliţiştii au stabilit în urma investigaţiilor efectuate că autoturismul, parcat la o distanţă de 200 m de secţia de votare, avea aplicate afişe electorale ce promovau un anumit candidat la alegerile locale.    

Cuantumul sancţiunii contravenţionale aplicate de poliţişti în acest caz se ridică la suma de 1400 lei.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012 Cum poţi afla rezultatele alegerilor locale foarte rapid şi uşor

Astăzi vei putea afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta oraşului şi judeţului tău: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul" îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite