Amendă de 1400 lei pentru propagandă electorală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost sancţionat cu suma de 1400 lei
Bărbatul a fost sancţionat cu suma de 1400 lei

Un bărbat de 63 de ani, din Carei, a fost amendat de poliţiştii Municipiului Carei pentru continuarea propagandei electorale după încheierea campaniei. Cuantumul sancțiunii aplicate de polițiști în acest caz se ridică la suma de 1400 lei, totodată fiind înlăturate materialele electorale.

Potrivit oamenilor legii, bărbatul sancționat avea aplicate pe autoturismul parcat în fața unei secții de votare din municipiul Carei, 2 afișe electorale care promovau un anumit candidat pentru alegerile locale. Acesta a fost amendat cu suma de 1400 lei.

Activitatea unei secţii din municipiu, închisă pentru o jumătate de oră


Un alt incident electoral s-a petrecut la secţia de votare 43 din cartierul Micro 16, din municipiul Satu Mare. Un reprezentat al alianţei USL, aflat în comisie, i-a înmânat unui alegător un buletin de vot în plus pentru Consiliul Judeţean. Activitatea secţiei a fost oprită între ore 12.00-12.30. În acest timp, poliţiştii sătmăreni au luat declaraţii.

S-a întocmit şi un proces verbal de constatare a incidentului electoral. Activitatea secţiei a fost reluată după 30 de minute.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012 Cum poţi afla rezultatele alegerilor locale foarte rapid şi uşor

Astăzi vei putea afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta oraşului şi judeţului tău: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul" îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite