Profi îşi deschide magazin la Satu-Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Profi are de joi magazin şi la Zalău
Profi are de joi magazin şi la Zalău

Profi deschide în această săptămână trei magazine la Satu-Mare, Iaşi şi Galaţi, ajungând astfel la o reţea de 132 de supermarketuri în 81 de localităţi.

"Ne respectam planurile şi (...) este foarte posibil să şi depăşim numărul de magazine pe care ne-am propus să le deschidem în acest an", a declarat, într-un comunicat, Pawel Musial, directorul general Profi Rom Food, citat de Mediafax.

Profi a anunţat că va deschide în acest an 30 de magazine noi şi va închide maxim patru, considerate nerentabile.

Astfel, joi urmează să fie deschis magazinul din Iaşi, pe bulevardul Dacia, cu o suprafaţă totală de 552 metri pătraţi, din care suprafaţa vânzări are 343 metri pătraţi.

Vineri va fi deschis magazinul din Satu Mare, primul al reţelei din oraş. Acesta este amplasat pe strada Decebal şi are o suprafaţă totală de 600 metri pătraşi, suprafaţa de vânzare fiind de 433 mp.

Magazinul din Galaţi va fi funcţional de duminică, în Complexul Siret. Primul magazin Profi din Galaţi are o suprafaţă de 700 metri pătraţi, sala de vânzări totalizând 336 metri pătraţi.

Profi, deţinut de fondul de investiţii Enterprise Investors, a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 214,5 milioane de euro, cu 29% mai mult decât în 2010.

Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite