Peste 300 de locuri de muncă disponibile în judeţul Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele mai multe solicitări de locuri de muncă în străinătate sunt pentru agricultură
Cele mai multe solicitări de locuri de muncă în străinătate sunt pentru agricultură

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Satu Mare anunţă că pentru următoarea perioadă sunt vacante peste 341 de joburi. Dintre acestea, doar 4 se adresează celor cu studii superioare.

Cei care îşi caută un job în judeţul Satu Mare pot consulta oferta Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Satu Mare, valabilă pentru săptămâna 17 - 23 septembrie 2012. Dintre cele 341 de joburi vacante în toate domeniile, 4 se adresează celor cu studii superioare, 316 celor cu studii medii, iar 14, celor care nu au nicio calificare.

337 de locuri de muncă sunt în municipiul Satu Mare, unul la Carei şi 3 la Negreşti Oaş.

La Tăşnad, Truţ şi Ardud nu este niciun loc de muncă în evidenţele Agenţiei Judeţeane pentru Ocuparea Forţei de Muncă Satu Mare.

Locuri de muncă în străinătate

Sătmărenii fără loc de muncă pot încerca să lucreze şi în străinătate, unde sunt anunţate ca disponibile 134 de locuri de muncă în mai multe ţări ale Uniunii Europene. Este vorba despre Danemarca, Germania, Norvegia, Slovenia. Cele mai căutate meserii, 65 - în Danemarca, sunt cele de lucrător calificat la ferme de animale sau la ferme legumicole.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite