Contrabandişti de ţigări au fost trimişi în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Depozite de ţigări de contrabandă, la Constanţa şi Medgidia
Depozite de ţigări de contrabandă, la Constanţa şi Medgidia

Un grup de persoane care se ocupa de contrabanda cu ţigări din Ucraina a fost trimis în judecată la Satu Mare.

Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, a finalizat cercetările în ceea ce priveşte un grup de contrabandişti.

Parchetul a dispus trimiterea în judecată a lui  P. Ioan, M.  Grigore, E.  Norbert Cristian, S. Attila, P.  Felicica, P. Vasile, pentru contrabandă şi asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni, şi a lui  M. Ludovic, pentru deţinere ilegală de produse accizabile.

Documentarea activității infracționale a inculpaților s-a realizat cu sprijinul Serviciului Român de Informații Satu Mare.

Remintim că, la 16 februarie 2011, au avut loc mai multe percheziții la domiciliile inculpaților, ocazie cu care au fost găsite 1.460 pachete țigări marca Viceroy și 520 de pachete de țigări marca Jin Ling, având aplicate timbre specifice Ucrainei.

La aceeași dată, față de patru dintre persoanele amintite mai sus (P. Ioan, M. Grigore, P. Felicia, și E. Norbert), Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare, a dispus masura reținerii pe o perioadă de 24 ore.

Ulterior, față de doi dintre aceștia (P. Ioan, E. Norbert), Judecătoria Satu Mare a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 29 zile.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite