Un tânăr a murit într-un accident, după ce a adormit la volanul maşinii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina s-a izbit de un copac
Maşina s-a izbit de un copac

Un grav accident de circulaţie s-a produs luni dimineaţa pe DN 19, între localităţile Petreşti şi Carei, în urma căruia un bărbat de 32 de ani şi-a pierdut viaţa.

Poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Carei, ce au efectuat investigaţiile în cazul acestui accident, au stabilit că victima, Ervin H., de 32 de ani, din Carei, conducea autoturismul din direcţia Petreşti spre Carei.

Pe fondul oboselii accentuate, în jurul orei 03.00, a adormit la volan, maşina părăsind partea carosabilă şi intrând într-un copac de pe marginea şoselei. În urma impactului bărbatul şi-a pierdut viaţa.

Un alt eveniment rutier a fost înregistrat duminicăi, 9 septembrie a.c., în afara localităţii Lazuri, de această dată victima fiind un biciclist în vârstă de 30 de ani.

Poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare au fost sesizaţi în jurul orei 17.00 cu privire la evenimentul petrecut pe DJ 194, stabilind în urma cercetării la faţa locului, că biciclistul, Sandor B., in Pelişor, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj la stânga, fiind grav accidentat de autoturismul condus de Lajos S., de 42 de ani, din Satu Mare.

          Ambilor participanţi la trafic le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii, cercetările continuând în cauză pentru a se stabili cu exactitate împrejurările producerii accidentului.

Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite