Ziua Tobelor la Carei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei mai buni şi cunoscuţi toboşari şi percuţionişti din judeţul Satu Mare se întâlnesc sâmbătă, 19 martie, la Carei în cadrul unui eveniment intitulat „Ziua Tobelor“, desfăşurat în premieră. Evenimentul se va desfăşura de la ora 19.00 la Restaurantul Bucureşti. 

„Big Drum Day“ este o premieră în municipiu, iar spectacolul cuprinde sesiuni de improvizaţii şi mici recitaluri cu acompaniamentul unor instrumentişti, pentru edificarea diferenţelor de stiluri şi a rolului pe care îl are secţia ritmică în diferitele genuri muzicale.

Conform unor date neoficiale, în municipiul Carei, dat fiind tradiţia muzicii uşoare şi rock de peste 45 de ani, există peste 50 de toboşari şi percuţionişti, reprezentanţi ai diferitelor generaţii de „castelani” şi exponenţi ai şcolii de percuţie ai Casei de Cultură.
După recitaluri va avea loc un „Jam Session“, urmat de o proiecţie din concertele lui Dave Wackl, considerat unul dintre cei mai buni toboşari ai lumii.
La show-ul de tobe sunt aşteptaţi atât iubitorii de muzică, cât muzicieni şi artişti din tot judeţul. Rezervări se pot face la Restaurantul Bucureşti din Carei. Intrarea este liberă.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite