Zeci de sătmăreni la târgul de adopții

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra a adoptat o pisicuță de 5 săptămâni
Tânăra a adoptat o pisicuță de 5 săptămâni

Voluntarii FreeLife au căutat astăzi stăpâni pentru peste 25 de animale la târgul de adopții din Centrul Nou al municipiului. Trei pisici și un cățel au fost adoptați în primele cinci minute ale evenimentului.

Cel de-al nouălea târg de adopții organizat de Asociația FreeLife Satu Mare a adunat în Centrul Nou, pe treptele Casei de Cultură a Sindicatelor, câteva zeci de sătmăreni, veniți în căutarea unui animal de companie, sau pur și simplu pentru a petrece câteva minute mângâind cățeii și pisicile fără stăpân. În cadrul celor nouă târguri organizate până în prezent, nu mai puțin de 280 de câini și pisici și-au găsit stăpâni.

Prin intermediul asociației fost sterilizați până acum 50 de câini. ”Efortul este minim. Un calcul simplu arată că cei 50 de comunitari sterilizați ar fi generat alți 300 de câini comunitari, socotind o medie de șase pui la fiecare câine. Îi rog pe sătmăreni să vină la noi cu cățeii și îi vom ajuta să-și sterilizeze câinii cu bani mai puțini, prin protocolul de colaborare pe care îl avem cu medicii veterinari” a declarat Carmen Frățilă, vicepreședintele asociației.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite