Zahărul şi făina comunitară vor fi distribuite zilnic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Programul de distribuţie a ajutoarelor sub formă de alimente se extinde. Cei peste 8000 de asistaţi sociali din Satu Mare, vor primi zilnic, de luni până vineri,  între orele 9.00 - 14.30, ajutorul alimentar, de zahăr şi făină, la care au dreptul, nu doar luni miercuri şi vineri aşa cum s-a anunţat iniţial.


După înghesuiala din prima zi de distrbuire a zahărului către nevoiaşii sătmăreni municipalitatea a decis ca programul de acordare a ajutorului sub formă de alimente să fie extins. Decizia a fost luată ca urmare a numărului mare de beneficiari a produselor alimentare provenind din stocurile de intervenţie comunitare, 4 kg de zahăr şi 15 de făină/beneficiar, care s-au prezentat luni, 30 noiembrie 2009, la sediul fostei Cantine Sociale de pe strada Vasile Lucaciu.  Pentru ca toţi cei 8000 de asistaţi să beneficieze de acest ajutor,. Serviciului Public de Asistenţă Socială Satu Mare a modificat programul privind distribuirea produselor alimentare după cum urmeză:

• De luni până vineri, în intervalul orar 09: 00 – 14: 30, cu excepţia sărbătorilor legale precum şi a zilelor de 24, respectiv 31 decembrie 2009.

     Perioadele alocate fiecărei categorii sociale rămân neschimbate, astfel:
• În perioada 30 noiembrie – 11 decembrie 2009 vor ridica produsele alimentare pensionarii care au pensia sau, după caz, pensii cumulate, sub 400 lei/lună;
• În perioada 14 decembrie – 31 decembrie 2009 vor ridica cantităţile de alimente persoanele cu handicap grav şi accentuaţ;
• În perioada 04 ianuarie – 15 ianuarie 2010 vor ridica cantităţile de produse alimentare şomerii indemnizaţi;

    Produsele alimentare pot fi ridicate de la fostul sediu al Cantinei de Ajutor Social, situat în municiul Satu Mare, B-dul Vasile Lucaciu nr. 44.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite