Visul unei nopți de iarnă se joacă duminică la Teatrul de Nord

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actorii sătmăreni Dorina Nemeș și Sorin Oros în spectacolul „Visul unei nopți de iarnă“
Actorii sătmăreni Dorina Nemeș și Sorin Oros în spectacolul „Visul unei nopți de iarnă“

Actorii secției române a Teatrului de Nord pun în scenă, duminică 17 ianuarie 2010, de la ora 19.00, spectacolul „Visul unei nopți de iarnă“ de Tudor Mușatescu. Sătmărenii sunt invitați la o poveste de dragoste irezistibilă.

Actorii le vor prezenta spectatorilor o poveste de dragoste irezistibilă, în vremuri prea aspre şi mercantile pentru ca oamenii să mai observe un gest de tandreţe, căldura umană sau nevoia de principii morale.

Spectacolul nu este inclus în abonamente

„Ne-am înrăit, ne-am uscat. Ne grăbim în toate, căutând finalul profitabil şi anulând puritatea preludiului. Din ce în ce mai rar sufletele noastre îşi părăsesc carapacea fără să se teamă de lumină şi simplitate. Ne-a amorţit senzorul atenţiei pentru cei de lângă noi şi ne străduim să eliminăm termenul de generozitate din dicţionarul sentimentelor noastre“, a declarat Andrei Mihalache, directorul instituției de cultură și regizorul artistic al spectacolului. Din distribuție fac parte nouă actori. Spectacolul nu este inclus în abonamente. Preţul unui bilet pentru adulți este de zece lei și de opt lei pentru elevi, studenţi și pensionari. Biletele se găsesc la Agenţia teatrală, strada Horea numărul 4. Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0261-712.106.



Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite