Satu Mare: Năvală la cărţile Virginiei Woolf din colecţia „Adevărul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Năvală la cărţile Virginiei Woolf din colecţia „Adevărul“
Satu Mare: Năvală la cărţile Virginiei Woolf din colecţia „Adevărul“

Cărţile „Adevărul“ trec ca pâinea caldă la chioşcurile de ziare, iar vânzătorii spun că vânzările sunt pete aşteptări.

Cele două romane adunate între coperţile aceleiaşi cărţi, „Spre far“ respectiv „Orlando“, distribuite împreună cu ziarul „Adevărul“  au fost epuizate înainte de ora 9,00. Semnate de Virginia Woolf, romanele au reprezentat un real interes pentru consumatorii de cultură.


La chioşcul vizavi de Unicarm, la ora 9,00 au mai rămas doar cărţile distribuite pentru abonaţii cotidianului „Adevărul“, restul fiind epuizate. Vânzătorii din Centrul Nou spun că în fiecare joi se dă năvala la cărţi, încă de la deschiderea chioşcului de ziare şi că întârziaţii nu mai au nicio şansă. Iulia Marian, în vârstă de 60 ani, explică faptul că se trezeşte în fiecare joi dis-de-dimineaţă, doar pentru a-şi întregii colecţia de cărţi. „Am toate cărţile, absolut toate. De acum trebuie să mă trezesc şi miercuri dimineaţa pentru Mari Pictori. Este o campanile puternică de cultivare a populaţiei cu literatură universală“, spune Iulia Marian.


„Spre far“ este un roman cu influenţe proustiene, una dintre cele mai reprezentative opere ale secolului XX, iar „Orlando“, publicat un an mai târziu, în 1928, este o lucrare inspirată din viaţa autoarei.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite