Viitorii salariaţi, consiliaţi de inspectorii ITM

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii sătmăreni sunt instruiţi de inspectorii Inspectoratului Teritorial de Muncă Satu Mare cu privire la drepturile pe care le vor avea în momentul în care devin salariaţi. Campania se desfăşoară, sub formă de simpozioane, în toate liceele sătmărene, până în data de 22 ianuarie 2010.

În cadrul simpozianelor sunt dezbătute probleme de bază a legislaţiei muncii privitoare la condiţiile de angajare a tinerilor, relaţii de muncă, contracte individuale de muncă, precum şi teme de conştientizare a riscurilor profesionale la locurile de muncă , asigurarea siguranţei locurilor de muncă, unele aspecte privitoare la drepturile conferite de legislaţia de securitate şi sănătate în muncă. Sunt prezentate materiale video, filme, imagini, curiozităţi cu impact pozitiv asupra participanţilor.
       

Seminarul s-a desfăşurat cu succes la Colegiul Naţional „Ioan Slavici”, Colegiul Naţional „Doamna Stanca” şi Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, urmând ca în zilele următoare să se desfăşoare în Colegiul Tehnic „UNIO” , Colegiul Tehnic Economic „Gh.Dragoş”  şi Colegiul Tehnic „I.C. Brătianu”.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite