Victimele frigului la Satu Mare-Revista presei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revista presei locale
Revista presei locale

Ziarele locale de azi scriu despre victimele gerului şi despre inginerii pensionari care salvează gropile din Satu Mare. Un bărbat a decedat din cauza gerului, iar alte cinci persoane au ajuns la Urgenţe în şoc hipotermic sau cu degerături.

Temperaturile scăzute din ultimele zile au provocat o singură victimă în judeţul Satu Mare. Un bărbat din Stâna a fost găsit duminică noaptea, întins pe trotuar, pe strada Prahovei din municipiul Satu Mare. În ultimele cinci zile, alte cinci persoane fără adăpost au ajuns la Urgenţe în şoc hipotermic sau cu degerături. Intervenţia promptă a autorităţilor a împiedicat ca numărul victimelor frigului să fie mai mare. Poliţiştii şi poliţiştii comunitari i-au cules pe boschetari de pe străzi, transportându-i fie la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean, fie la Adăpostul de Noapte, scrie Gazeta de Nord Vest. 


Îngrozit de starea proastă a drumurilor, primarul Ilyes anunţă măsuri drastice împotriva firmelor prestatoare de servicii. Miercuri, de la ora 12, conform tradiţiei de a prezenta proiectele de hotărâre de consiliu local cu o zi înaintea şedinţei, primarul municipiului Satu Mare, Ilyes Iuliu, s-a întâlnit în Sala de şedinţe cu reprezentanţii mass-media sătmărene. În şedinţa de joi de la ora 14, Consiliul Local Satu Mare are la Ordinea de zi 26 de proiecte de hotărâre şi clasicul “Diverse”. Numai câteva dintre ele sunt de larg interes, celelalte referindu-se la aspecte privind organizarea primăriei şi activitatea  curentă a acesteia, titrează Informaţia Zilei.


Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite