Victimele agenţiei Pink Models: „Ţeapă la drumul mare!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La nici două luni de la apariţia lor în oraş, reprezentanţii Agenţiei Pink Models s-au trezit deja cu reclamaţii la OPC, fiind amendaţi cu suma de 5000 lei. Cei în cauză susţin că nu sunt respectate clauzele din contract şi că toate promisiunile agenţiei sunt doar nişte minciuni.

Citeşte şi

Imaginea lui Botezatu, folosită de o agenţie no-name


Trei persoane au reclamat deja nerespectarea contractului, două dintre ele recuperându-şi suma de 800 lei achitată pentru realizarea albumului foto profesionist. Una dintre „victimele“ agenţiei spune că totul este o farsă şi reprezentanţii agenţiei nu fac decât să ia banii de la oameni. „Este o ţeapă la drumul mare. Am doi copii, unul de şapte ani şi un băiat de cinci ani. Am vrut să fac totul pentru ei şi nu am citit cu atenţie contractul. Am plătit 800 lei pentru unul dintre ei, iar abia când am ajuns acasă mi-am dat seama că promisiunile lor nu sunt prevăzute în contract.“, a spus Carmen Rus, una dintre cele trei persoane care au reclamat agenţia la OPC Satu Mare.

Contractul – beton

Carmen Rus a apelat şi la un jurist care a studiat cu atenţie contractul. „Mi-a spus că este beton făcut şi că nu pot să-i atac pe nicio cale. Singura vinovată sunt eu pentru că am căzut în capcana lor . Directori sunt fiecare dintre ei, se tot schimbă. Este clar că înşeală oamenii. Am vrut să le fac o reclamaţie şi la poliţie, însă cu ajutorul OPC-ului mi-am recuperat prejudiciul. Aş vrea ca persoanele competente să ia măsuri şi să-i elimine de pe piaţă pentru că nu fac decât să abuzeze de oamenii care visează la o carieră în modeling sau o promovare într-o reclamă“, a mai spus Carmen Rus.

Amendă achitată

Valentin Breban, comisarul şef al Oficiului pentru Protecţia Consumatorului Satu Mare spune că două din cele trei persoane care au depus reclamaţii au reuşit să-şi recupereze banii, iar al treilea caz este în curs de cercetare. „Abuzează de naivitatea oamenilor. Racolează fete şi părinţi cu copii de pe stradă, îi duc într-un birou frumos amenajat şi le promit marea cu sarea. Au primit o amendă de 5000 lei pentru neredactarea clară a contractului, sumele prevăzute, atât în euro cât şi în lei nu prevăd TVA-ul, iar clientul nu îşi dă seama din contract care sunt beneficiile lui“, a spus Valentin Breban.

Reprezentanţii Pink Models spun însă că amenda pe care au şi achitat-o se referă la faptul că în documentele lor nu era prevăzut Satu Mare ca punct de lucru. „Noi nu înşelăm oamenii, suntem o agenţie serioasă. Cele două persoane şi-au primit banii înapoi“, a spus Flaviu Şpan, adminsitratorul firmei Pink Models.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite