Satu Mare: Victima omorului era client fidel al prostituatelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Victima omorului era client fidel al prostituatelor
Satu Mare: Victima omorului era client fidel al prostituatelor

În momentul de faţă poliţiştii au doar în grup de suspecţi. Criminalul care l-a ucis într-o manieră brutală pe bărbatul de 31 de ani este în libertate



CITEŞTE ŞI CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE PE BULEVARDUL CLOŞCA



Moartea bărbatului de 31 de ani din Satu Mare, ucis sâmbătă noaptea cu brutalitate de persoane necunoscute, a survenit în urma unei hemoragii puternice provocate de o tăietură la piciorul drept. Aceasta este concluzia la care au ajuns medicii legişti care au autopsiat ieri cadavrul. Csaba Surducan prezenta patru înţepături de cuţit pe corp, însă cea cauzatoare de moarte a fost la nivelul genunchiului.

„A avut o hemoragie puternică, iar din cauza pierderii masive de sânge, bărbatul şi-a pierdut viaţa”, a declarat Dumitru Miclea, procurorul şef al Secţiei Judiciare din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Probleme cu „fetele”

Apropiaţii victimei susţin că în garsoniera lui Csaba Surducan se perindau persoane dubioase, inclusiv prostituate. „Ştiu că îşi aducea prostituate în garsonieră, pe care le bătea şi apoi întreţinea relaţii sexuale cu ele. Înainte să se întâmple crima, m-am întâlnit cu el şi mi-a spus că nu mai are mult de trăit”, a declarat Adrian Zdroba, prieten şi vecin cu victima. „Am auzit scandal în noaptea respectivă şi cum o striga pe o anume Erica. Ea a fost şi vineri noaptea în garsoniera lui”, a mai spus tânărul.
Bărbatul a fost găsit dezbrăcat, iar lângă el avea o cutie de prezervative. Poliţiştii nu exclud varianta unei partide de sex neplătite sau a unei răfuieli între „peşti”. Procurorii au un cerc de suspecţi.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite