Veveriţa pierde-vară a făcut show la Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 10.000 de spectatori din ţară şi străinătate au luat, în weekend, cu asalt aeroportul internaţional la cel mai mare eveniment automobilistic al anului.

Campionul mondial la GoFast World Cup Champion în anul 2007, maghiarul Balazs Herczeg, de 34 de ani, pe numele de scenă Troger Mokus (veveriţă pierde-vară) a atras cel mai numeros public. Acrobaţiile acestuia pe cele trei motociclete i-au lăsat pe sătmăreni fără suflare. Flotări pe motocicleta în mers, condus şi accelerat cu spatele, rostogolirea peste cap cu o roată ataşată la motocicletă sau „Titanicul“ au smuls ropote de aplauze.

Se antrenează zilnic, singur,  câte patru ore

„Zilnic mă antrenez singur câte patru ore. Sunt pasionat de motoare de la vârsta de 14 ani. Motocicleta de show, Honda, are 1.200 de cai putere. Am în proprietate cinci motociclete, două sunt cumpărate din fabrică iar celelalte trei le-am adus de la cimitirul de motociclete. Cea mai mare satisfacţie pe care o am la astfel de evenimente este atunci când văd oameni încântaţi de prestaţia mea“, a declarat Balasz.

Citiţi mai multe despre evenimentul Opel Dragracing de la Satu Mare în ediţia de mâine a ziarului Adevărul de Seară

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite