Vameşii sătmăreni au descoperit un autovehicul furat din Ungaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un autoturism furat din Ungaria a fost descoperit de poliţiştii de frontieră sătmăreni în cadrul unei acţiuni comune a Biroului de Combatere a Infracţionalităţii şi a Detaşamentului Sprijin Operativ al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Satu Mare.

În cadrul acţiunii de combatere a traficului internaţional cu autoturisme false ce s-a desfăşurat miercuri, frontieriştii au depistat un autoturism Ford Ranger cu plăcuţe de înmatriculae de Ungaria. Autoturismul a fost condus de un cetăţean român, Mariana U. De 39 de ani din judeţul Maramureş. După ce poliţiştii i-au solicitat actele pentru control, aceştia au depistat că autovehiculul figurează ca fiind furat din Ungaria, încă din luna noiembrie 2009.
Conducătoarea autoturismului a declarat că l-a achiziţionat în cursul anului 2010 din piaţa de maşini de la un cetăţean maghiar contra sumei de 14.000 de euro.
În cauză, poliţiştii au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt. Autovehicului are o valoare de 25.000 de euro şi a fost dispus pentru indisponibilizare la sediul IJPF Satu Mare pe durata cercetărilor.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite