Văduva pilotului Laurenţiu Chiriţă, Claudia, a fost înmormântată azi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de persoane, familie, colegi şi prieteni au condus-o azi, pe ultimul drum, pe Claudia Chiriţă, operator al controlului de trafic aerian al Flotilei 71 Aeriene Câmpia Turzii. La cererea mamei sale, Claudia a fost înmormântată în cimitirul de pe strada Amaţiului din Satu Mare, la sute de kilometri de mormântului soţului ei.

Claudia a fost soţia căpitan-comandorului Laurenţiu-Nicolae Chiriţă, din Flotila 71 Aerieană Câmpia Turzii, care, aflat la manşa unui aparat de zbor MIG 21 LanceR, s-a prăbuşit pe 1 noiembrie 2010 la Călăraşi, în judeţul Cluj. La câteva luni de la moartea tragică a soţului ei, Claudia a pierit şi ea într-un tragic accident de circulaţie pe când se întorcea de la Bucureşti cu raportul privind concluziile finale ale cauzelor care au dus la prăbuşirea avionului pilotat de soţul ei. În maşină se mai afla şi prietena ei, Iuliana Popa, moartă şi ea în urma cumplitului accident.



Claudia şi Laurenţiu Chiriţă aveau împreună un băieţel în vârstă de opt ani. Orfan de ambii părinţi, Mihai Alexandru a rămas în grija bunicii materne. Claudia Chiriţă a fost înmormântată cu onoruri militare, regretată de sute de oameni care au îndurat aproape două ore de căldură sufocantă ca să fie alături de ea pe ultimul drum.

Împreună şi dincolo de moarte. Văduva pilotului Sorin Popa, Iulia, a fost înmormântată lângă soţul ei

Tristă şi cu lacrimile mereu în ochi, lângă sicriu a fost prezentă mama Claudiei, sprijinită de fiica cea mare. Băieţelul de numai opt anişori a stat mereu lângă preotul Sorin Medrea, venit de la Câmpia Turzii să slujească la slujba de înmormântare alături de preotul sătmărean Gheorghe Donca.

Citeşte mai multe mâine dimineaţă, în „Adevărul de Transilvania“.

image
Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite