Vacanţe de Mărţişor pentru femei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tavi Sabău a achitat un avans de 100 de euro pentru vacanţa din Spania
Tavi Sabău a achitat un avans de 100 de euro pentru vacanţa din Spania

Agenţiile de turism au oferte speciale pentru femeile care vor să petreacă 8 martie în străinătate. Vacanţele în ţări mai exotice, precum Kenya, sunt scumpe, ajungând până la 950 de euro pentru o persoană.


Bărbaţii cu dare de mână nu uită nici în acest an de partenerele de viaţă şi le oferă cadou de 8 Martie vacanţe în ţară şi străinătate. „Am ales şi acum oferta de anul trecut, adică Spania, la Costa Brava. Nu e o surpriză pentru iubita mea, pentru că am fost şi anul trecut împreună în acelaşi loc, doar că anul acesta schimbăm hotelul. Am fost mulţumiţi de condiţiile şi de serviciile oferite, din acest motiv am decis să mergem şi acum tot în Costa Brava. Vacanţa ne costă 399 de euro la hotelul «Solimar» de trei stele“, spune Tavi Sabău, un sătmărean în vârstă de 31 de ani.  
Agenţiile de turism şi-au pregătit din timp ofertele de Ziua Femeii. „Promovăm ofertele de 8 martie, însă puţină lume se arată interesată. Avem şi oferte promoţionale, reduceri de preţ pentru sătmărencele care vor să plece în grup în străinătate, la cumpărături. Se merge cu autocarul, dar asta numai în cazul în care avem solicitări din partea unor grupuri de femei“, susţine Sebastian Kato, agent de turism la agenţia Accord. Agenţia de turism Aurora a pregătit pentru femei o ofertă pe malul mării, la 33 de grade Celsius, în Kenya.

Concediu în Kenya

Oferta este valabilă pentru săptămâna 6-14 martie. Tariful este de 950 de euro pentru o persoană. „Tariful include transport charter din Budapesta, transfer aeroport-hotel- aeroport, cazare 7 nopţi, masă în regim all inclusive, taxa de aeroport“, susţine  consultantul agenţiei de turism Aurora, Dan Petreuş.  


Aproape de casă

Un weekend la Budapesta la un hotel de trei stele porneşte de la 30 de euro/ persoană. Cazarea la un hotel de patru stele costă 40 de euro/ persoană, iar oferta la un hotel de cinci stele este de 65 de euro/persoană. Oferta cuprinde şi mic dejun de tip bufet. Sătmărencele care vor să fie mai aproape de casă pot da o fugă la Bran. O vacanţă de două zile, prin agenţia Accord, costă 150 de lei, fără mic dejun. Pachetul ajunge la 200 de lei. O altă destinaţie turistică pusă la dispoziţia sătmărencelor este Băile Olăneşti. Aici două nopţi de cazare, în perioada 5-7 martie, la hotelul „Togu“ de 3 stele sau la pensiunea „Izvoare“ costă 165 de lei. Un pachet de două nopţi la Moeciu, în perioada 5-7 martie, cu mic dejun inclus costă 180 de lei/persoană.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite