VIDEO Vasile Fogel, în stare de ebrietate la Consiliul Local

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Consilierul Vasile Fogel a fost desemnat "Omul anului"
Consilierul Vasile Fogel a fost desemnat "Omul anului"

Consilierul sătmărean Vasile Fogel și primarul municipiului Satu Mare Iuliu Ilyes au fost protagoniștii unor momente amuzante la ultima ședință de Consiliu Local din acest an, desfășurată joi. În vreme ce Iuliu Ilyes a numărat 60 de județe în România, Vasile Fogel a stârnit zâmbetele celor prezenți, aflndu-se în stare de ebrietate.

Vasile Fogel (57 de ani) a fost vedeta după-amiezii de joi la Consiliul Local. Aflat în vădită stare de ebrietate, acesta și-a găsit cu greu cuvintele atunci când președintele de ședință i-a solicitat opinia. Fogel s-a pierdut în limba română și a fost redresat de ceilalți consilieri UDMR, care l-au ajutat să-și termine cu bine fraza.  Consilierul Fogel nu este la primul astfel de incident în ședințele de Consiliu Local. În 2010, într-un moment similar, Fogel i-a spus viceprimarului Adrian Albu să-și scurteze discurul pentru că începe un meci de fotbal, iar cu un an înainte a fost fotografiat în timp ce dormea.   
Primarul Iuliu Ilyers a scăpat și el o perlă, cu cele „40 + 20 de județe”, în timp ce dezbătea detaliile unui punct aflat pe ordinea de zi tocmai cu consilierul Fogel, stârnindu-le zâmbetele celor mai atenți.  

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite