VIDEO Captură record de țigări. Contrabandiștii, alungați în Ucraina de o împușcătură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape 300 de colete ce conţineau 148.500 de pachete cu ţigări de proveniență ucraineană, în valoare de aproximativ 645.000 lei, au fost confiscate de polițiștii de frontieră de la Negrești-Oaș în cadrul unei acțiuni în care s-a tras și un foc de armă.

Azi dimineață, în jurul orei 2, mai multe persoane care încărcau colete voluminoase într-un TIR au fost reperate de doi polițiști de frontieră din Negrești-Oaș, județul Satu Mare, în zona localității Cămărzana, în apropiere de frontiera cu Ucraina. Polițiștii de frontieră au tras și un foc de avertisment, după ce suspecții le-au ignorat somațiile verbale.



Speriați de împușcătură, bărbaţii au abandonat coletele și s-au împrăștiat, majoritatea retrăgîndu-se pe teritoriul Ucrainei. Polițiștii au reușit să dea de urma unui singur contrabandist, un cetăţean ucrainean, care s-a ascuns într-o livadă aflată în apropiere.
Autoritățile de frontieră române și cele vecine vor continua cercetările în comun. Poliția de frontieră din Ucraina a anunțat că a descoperit la fața locului mai multe urme şi indicii care ar putea duce la identificarea și reținerea contrabandiștilor. Dacă vor fi prinși, aceștia vor fi acuzați de trecere ilegală a frontierei de stat și contrabandă. Țigările au fost confiscate. Captura de țigări este cea mai mare depistatăde polițiștii de frontieră din județ de la începutul anului.

image
Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite